contact

Eenhoorns bestaan écht…

Fire Light, niet alleen het beste communiepaard maar ook nog eens eenhoorn ook, als je hem hem lief vraagt… Please follow and like us:

Please follow and like us:

Showhalsters

Beschikbaar voor fotoshoots – vraag er naar! (Eveneens maatwerk mogelijk!) Please follow and like us:

Please follow and like us:

Zwart & wit

Black Series (c) foto’s maken in de sneeuw? Natuurlijk kan dat…! Lexus Z bewijst het graag, met sneeuwsnor! Please follow and like us:

Please follow and like us:

Boodschap voor de mannen

Beste mannen… ik heb slecht nieuws, en ook goed nieuws! ☝️ Het slechte nieuws…? Het is zinloos! Je komt er nooit tussen, haar paard zal altijd nummer 1 zijn, haar grootste liefde… leer er mee leven! 😕 Het goede nieuws dan? Je kan haar hart veroveren, door haar het mooiste valentijn-cadeau ooit te schenken: een fotoshoot met haar paard! 😍Misschien…

Please follow and like us:

Showtime…

Ditmaal géén foto’s door mezelf gemaakt maar het knappe werk van de collega’s van Capture! Waarom ik ze deel? Omdat het onderwerp op deze foto’s mijn geweldige pony Tropical is, die zijn eerste échte show gewoonweg fan-tas-tisch heeft gedaan en de VIP-bezoekers van FIKA een leuke verrassing bezorgde in de dome! Please follow and like…

Please follow and like us:

Winter wonderland!

Zo blij als een kind is hij, wanneer dat witte spul de bodem bedekt… lekker om in te rollen, nog veel leuker om door te crossen! Please follow and like us:

Please follow and like us:

Pepito’s in de sneeuw

Nog héél snel, voor de zon onder de horizon zakte, een paar Pepito-ponytjes voor de lens gezet… volleerde modelletjes met een gigantische aaibaarheidsfactor! Please follow and like us:

Please follow and like us:

Sneeuwpret!

Het sneeuwt niet veel hier, maar als er dan voldoende ligt… is dat meteen een gewéldig decor voor foto’s, en daar dacht Lexus Z niet anders over… dolle pret in de witte wei! Please follow and like us:

Please follow and like us:

Seriously…? Happy 2019!

We wensen al onze klanten geweldig leuke eindejaarsfeesten toe, en méér magie én lol in het komende 2019! Hoppa! Please follow and like us:

Please follow and like us:

Kerstbloopers…

Soms zijn blooperfoto’s gewoon keileuk! Zeker als je je jeans een stukje omhoog rolt zodat die niet zichtbaar is onder je lange kleed, maar er dan ineens een pony onder kruipt… Please follow and like us:

Please follow and like us: