Opnieuw gezocht! Blije paarden!

Voor een fotoproject ben ik op zoek naar fotogenieke paarden, maar niet zomaar paarden… énkel paarden die via “positive reinforcement” (of R+) getraind worden, komen in aanmerking!

In zomer 2024 komt de derde EQUUS fototentoonstelling er aan!
Als paardenfotograaf werd ik vaak verdrietig van de paarden die ik fotografeerde. Ik zag zo vaak angstige en ongelukkige dieren… en ik wou er mee kappen. Tot ik op het EQUUS idee kwam, en net de paarden die wél gelukkig en blij waren in de bloemetjes wou zetten.

Gezien ik zélf een fervente R+ trainer ben, wil ik deze toch nog onbekende manier van trainen in de spotlights zetten, om nóg meer bewustwording te brengen!
Omdat het ook ánders kan!

EQUUS – Ode aan het paard (2019)

Wie komt in aanmerking?

Wie komt in aanmerking?

Alle paarden (of pony’s) die R+ getraind worden!

Het maakt niet uit of je pas begonnen bent of enige jaren ervaring op de teller hebt staan: als het einddoel maar “drukvrij” is en de paarden autonomie krijgen bij hun training!
Ik ga dus énkel vrolijke en meewerkende paarden te zien krijgen – ook bij de shoot worden géén aversieve hulpmiddelen (touwen, zwepen,…) gebruikt!
Ras, leeftijd, kleur… maakt niet uit!

Uit alle aanmeldingen kies ik maximum 20 paarden die mogen schitteren op deze tentoonstelling!

Wat krijg jij van mij?

Geheel volgens de R+ filosofie: énkel winnaars bij dit project!

Jij krijgt als eigenaar hélemaal GRATIS een selectie van de gemaakte foto’s; waaruit we eentje kiezen voor het project. Deze zal op een professionele kunststof plaat worden afgedrukt (120cm x 80cm groot!) en voorzien worden van een ophangsysteem: deze foto zal een week lang op de tentoonstelling schitteren en wordt daarna jouw eigendom!

Jouw investering voor:

  • een professionele fotoshoot van jouw paard (30′)
  • selectie van digitale foto’s
  • 1 bewerkte foto in de typische stijl van E-horse
  • 1 professionele afdruk op groot formaat (120 x 80 cm), op kwalitatieve kunststof plaat voorzien van een ophangsysteem achteraan

Dit allemaal samen voor de uitzonderlijke prijs van €150!

Dit pakket kost je in andere omstandigheden minstens €325 dus dit is een buitenkansje, het aantal shoots aan deze weggeef-prijs is dus beperkt!

Waar en wanneer?

De foto’s worden gemaakt zomer en najaar 2023, dat kan op jouw locatie maar eventueel ook op verplaatsing (in het bos, op het strand,…) – ik voorzie max. een half uurtje.
Locaties binnen een straal van 30km rond Waregem hoeven ook géén kilometer-vergoeding te betalen – voor verdere locaties komt er 0.35€ per km bij. Laat niet na even te informeren, dan zien we of we shoots/locaties op 1 dag kunnen combineren!

Interesse? Zet jij samen met jouw paard R+ mee op de kaart?
Geef me dan héél snel een seintje! Dat kan via PM op facebook, of op info@e-horse.be

Jouw paard of een professionele afdruk in jouw woonkamer