Wie is E-horse?

Het fotograferen van paarden is gegroeid uit een combinatie van 2 hobby’s: enerzijds de voorliefde voor het paard en anderzijds de passie voor de fotografie (meer info op www.kiekje.be ). Wanneer je merkt dat 50% van de foto’s die je neemt, edele viervoeters bevatten, is het tijd om verder te gaan in die richting!

Sylvie Algoet

Sylvie is de oprichter van zowel www.kiekje.be als www.e-horse.be. Ze is gebeten door het paardenvirus al vanaf kleinsaf, en heeft zelf 3 paarden en een pony dus ervaring zat met deze dieren.
Fotografie van het paard was dus altijd al aanwezig, en specialiseert zich nu vooral in paardenfotografie en de erg gesmaakte ‘black series‘ op donkere achtergrond.

Wat doet e-horse.be voor jou en jouw paard?

Ik vind het een uitdaging een paard of pony treffend te portretteren. Hiervoor is het nodig om contact te leggen met het paard en hem of haar te observeren. Op die manier probeer ik foto’s te maken die méér zijn dan een mooi plaatje, foto’s die de persoonlijkheid van het paard laten zien. Voor het maken van actiefoto’s neem ik graag de tijd om te wachten op het juiste moment.

Of u nu een volbloed arabier heeft, een shetlander of een paard van onbekende herkomst, van ieder paard kunnen mooie foto’s gemaakt worden. Foto’s van u met uw paard tijdens een wedstrijd of evenement of op een andere locatie, het is allemaal mogelijk!

U heeft de keuze uit een reportage van alleen stand- en portretfoto’s of een uitgebreidere reportage met actiefoto’s, vrij lopend of onder het zadel. En uiteraard behoort een reportage op maat tot de mogelijkheden.

Interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op voor een fotoshoot van UW paard!

Hoe gaat e-horse te werk?

Wanneer u contact met mij heeft opgenomen i.v.m. het boeken van een reportage (via het mailformulier, via e-mail of per telefoon), zal er een geschikte datum worden uitgezocht, onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Ik kan in (bijna) alle weersomstandigheden werken, behalve in de regen.
Heeft u zwarte paarden? Dan is een zonnige of licht bewolkte dag gewenst.

Leer het paard “vierkant” staan, zoals ze op de keuring ook zouden moeten staan. Verder moet het paard ook echt stil kunnen staan om een goede opname te kunnen maken.

Een paar extra handen is altijd handig, zeker als het wat minder geduldige of minder gemakkelijke paarden zijn. Fotografie van het paard in actie is mooi meegenomen, zorg voor een goed afgespannen stuk weiland of een veilige paddock, en probeer op voorhand waarmee u het paard gemakkelijk in beweging krijgt. Denk in eerste instantie steeds aan de veiligheid, van zowel paard als eigenaar als fotograaf!

Ga op zoek naar een mooie locatie, zodat we een leuke achtergrond krijgen.